Friday, July 22, 2011

Pengat Pisang Tanduk

Assalamualaikum dn slamat ptg jumaat pd rakan2 semua... ptg ni, cuaca mmg panas menyengat kat sini, layan pengat ok gak... ekeke... mahap la ya semua... mmg dh lama saya menghilang, almaklom la bz pindah rumah, la ni dh bole goyang2 kaki senang lenang, tp x tentu gak kalo mls dh kematu lam badan ni, baru nk rajin2, alahai, keadaan diri x berapa nk mengizinkan la pulak... huhu... arini pon MC tau... heheh... :D
Oklah, seblom pisang tanduk pemberian jiran ni hampir kecut lam esbok, nk di goreng mmg dh x sesuai, memengat je la gamaknya... ok selamat menjamu mata dn selamat beristirehat di ptg jumaat... cauuu!!....

12 comments:

nOOrsha said...

kak anaaaa!~ hehehe..rindu kak ana.. lame dah tak mengarut kat fb ngan akak..huwahahahaha...cantik argh gambo.. gelas pun cantik.. naaakkk!~ kak, tolong bagi idea sket, kat BP mane tempat ade jual kacang pool yang best ? hehehe...nak gi makan kacang pool arr.....

Anawahid said...

hahahaha... wei noorsha... punya la lama sampai lupa nk tembak menembak... wakakaka... kacang pool!!!... kat bp???... aikk.... sedap ke????... haha... nanti la try tnya kengkawan kat sini, biasanya pool memgepool yg rajin ni kdai mamak je, kluang stesen x dok... haha... nanti akak bgtau... hehehe

Sofea said...

Ana,,mana pi kejap tenggelam kejap timbul...tup2 tumbuh tanduk..haha mkn pengat sambil main mahjong best niii..:p

Nuridah said...

Assalamualaikum Ana,

mana pergi...kejap ada..kejap tak ada...hehe...miss u dear!!

kak nur nk segelas boleh???Cantik lor presentation...juling mata tengok nie....hehe.

Anawahid said...

kak pia-> hahahahah... biasa la kak, kalah mahjong teruk aritu... teros bawak diri... hahaha... ni nk start bertanduk balik la ni... hehe

Anawahid said...

kak nur-> hahaha... biasa la kak nur, miss u 2,3,4,5,6,7,8,9, 10... hehehe... siyes kak, dh naik lupa aksi menembak kak... hehehe...

Rabiatun Adawyah said...

sedapnyer pengat pisang...kiter suker benor..nak2 klu ada plak pulut dalam tuh..perghhhh..

Lelord said...

pheeweeet...

anymz said...

ni yang buat jiwa jadi kacau nih..dah lama tak makan pengat pisang..:(

che'iza said...

Kak Ana.... Modd rajin dah mai lah eh.... Pi layan kak pia main mahjong buat apa.... Pi cat mural sana... nge.. nge.. nge...

Diana @ Melley Mey said...

sedapnya tgk pengat pisang tanduk tu... cantik lg..

fmina08 said...

kak anaaaaaaaaa...ai mish u bebeh!! nak pinjam anduk jugak eh...muahahahaha