Tuesday, November 25, 2008

Award

Award dari Mama Vouge yang sentiasa kelihatan vogue, sapa lg kalo bukan tokey karipap ngan kek kak Rrozie... jauhhhh tuuuuu dari UK, naik fligt lg pi amik hahahaha... jangan marah. Aku sesaja pi skodeng kat umah kak rozie pasal nk rembat apa2 resipi puding yg ada kat situ... pasal aku tau dia nih pon sama spesis hantu ngan aku gak... hantu pudingggg.... amponnnn kak. Skodeng punya skodeng, ternampak la satu anak monyet yg tgh posing gatal2 manja gitu... alaalalala comeinyeeee.... tgh peluk frame.... tah mcm mana ader terselit nama aku... wakakaka cam mimpi jer...eh..eh.. aku yg tgh mimpi ker, dia yg tgh diulit mimpi yg indah sekarang ni ( tgh tido la apalagi ) ehehe... bagi tag kat dia, dia balas award...Pehtu pi jejln lg kat umah dak wani... pon dia bg gak cik nyet gatal nih... mekacih wani...Bukan sebarang ambik, ada syaratnya jugak...meh tengok apa syaratnya:-

Sapa yang dapat award nih leh letak dalam blog memasing
Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
Bagi award nih kat 7 orang bertuah
Tinggalkan la mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kat orang tu senang jer kan syaratnya..


1. Yani - pasal mak yong ni mmg rajin n kretif sesangat...
2. Che ' Iza - pasal mak yong ni pon rajin wat roti sampai 2-3 jenis kalo nk mkn.
3. Kak LG - sehari kalo x masuk blog dia x sah, lg satu psl ank dia comei...
4. Kak Pah - pasal rajin wat kek lapis, resipi kek lapis dia... makk aiiii banyknyerrrrr... miss you.
5. Fida - mmg rajin w/pun hnya mkn berdua je.. admire kat dia punya muffin volcano... thanks
6. Ein - pasal dia dh start enjin balik...ampoonnnn...
7. Kak E - pasal kagum ngan sifat pecinta kucingnya tu....
8. Hana - dia ni mmg rajin dapur hari2 berasap...cayalah

* x kira.... terlebih x pe la..... *

1 comment:

|| syazwaniadnan || said...

alahai, wani pun kasi kt akk jugak hehe. sumbat la tang mana pun ye kak ana.. hehehe :D