Saturday, May 23, 2009

Diterjah... OoO... Diterjah....

Hari ni masa tgh masak tuk lunch terima panggilan dari seseorang yg rupawan... kata nya umah akak kat mana kita dah sampai Batu Pahat ni ( sebenarnya penah usik call bdk nih saja usik dia kata dh sampai dpn rumah dia... terkejut katak dia dibuatnya siap selak langsirr..hehehe ... )... elerrr... tipuuuuuuu... betul la kak!!! orang dah sampai BP nih... rumah akak kat mana????... Bohong laaaaa???... terkojot beruk sekejap dibuatnyaaaaaaa... Oke, kalo betul, dah sampai BP Mall call... ingatkan dia main2... dlm 15 minit dia call balik kata dah sampai BP Mall... lagi sekali terkejut cipan dibuatnyerrrr... hehehehe...

Weeeiiii mana aci main tutup muka ngan bantal!!!! x aci!!!.... ekekekeke

Cuba teka????... sapa yg rupawan nih!!!.. ehehehe... Sori yer cayang umah akak tadak topeng... wakakakakaka... ader ker dia mintak topenggg.. mmg gonjeng bdk nihh!!!

Akak!!!! cepat laaaaa!!!.. akak amik gambo kita, kita amik gambo akak!!!... hehehe... mana la x kene kata gonjeng... kihkihkih...

Jelitawan Mutiara Rini@Jiya@14sept dan tuan rumahhhh!!!... wakahkahkahkah... haaaaaa... pandai pon tutup muka sendirik yerrr... Apsalll!!!! x nak kene jadi otomen pasni ker... wakahkahkah

Hallo bossss!!!!.... apa kesss... hehehe


Sib baik masa dia call nk dtg hb ada kat umah, pasal weekend dia bole balikkk... sok petang balik Selangor semulaaaa.... 10Q Jiya a.k.a 14 Sept kerana sudi datang teratak buruk akak nih... jangan serik yerrr walaupon terjahan ngko x menjadi pasal mintak alamat umahhhh... jadi akak dpt tau ngko nk dtg... hehehehe... ingatkan bln depan nk terjah rumah minah nih bila hb blk dr kursus nanti nk buat suprise cam Hana terjah umah dia... tp dia dah terjah kita dulu... Apapun yg pastiiiiii.... x der roti kering n biskut kering tuk diaaaaa... apa yg ada jer la Jiya yerr.... hehehehe... Weiii Jiyaaa... ngko tunggu jer bulan depan.... Insyaallah... akak terjah betul2 tau pasal alamat ngko akak ader, sampai dpn pintu rumah akak call... hehehe

8 comments:

hana said...

kahkahkahkahkah!!! gelak tahap cipan gaban aku dbuatnyerr!! pesal ko tk bwk topeng sendrik jiya?? tkpon ko pinjam danial punyer aritu ker! kakakakakaa.... pelagik na! pasni ko kenekan dier pulak! muahahahaha adoiiyaii! mmg GONJOL dak jiya ni kan kan kan!! kakakaka

hana said...

oppsss lupa! mmg kaler KELIN jugak la yg dak nih suka! wakakakakaa

Azita said...

hana pasal kutuk orang no.1!!! jgn hana...terkenan yg kat dlm perut tu kang....! ana, bila terjah umah jiya nnti, jemput le ke p.gudang skali...

Jiya said...

hahahahahaha... cam siut jek minah tutup muka tu. klako plak jiya nengok. wakakkakakakaa! bleh putus urat kentot gelak nighh!! Kak pasni nko simpan satu topeng otomen kat umah. kakakakakkakaka

Jiya said...

lupa bawak topeng la kak hana. kat pontian tak jumpa topeng otomen. wakakakakakkaka

hana said...

hahahahaa... xde la k.ita! tuh bukan kutuk2! tuh ber'manja2'an! muahahaha... kan jiya kan kan kan! :P

Anawahid said...

hana -> kahkahkah.. mmg gonjol n gonjeng bdk jiya tuh, yg aku x leh tahan ada ker dia mintak topeng masa nk bergambo... wakakakaka!!!... tu standard in, mmg kaler kegemaran dia... hehehe

Azita -> Insyaallah kak ita...;)

Jiya -> jiyaaa!!!...dah2 la tuh ngko wat lawakkk!!!...wakakakaka adoiiiii... senak perut dibuatnyaaa...

hana -> betui2.... tu namanya bermanja2an kan!!!..kan!!... tuk bdk cam jiya tuh jer... wakakaka

halen said...

huhuh bestnya kak ana ngan jiya bergonjeng yer. jiya bila lg ko nak blk ni meh bergonceng kt cni plk hehe