Saturday, May 16, 2009

Sambal Sotong Cili Padi II

Again!!!... masak lg lauk nih arini… pasal request dr my laling… ntah la tetiba jer dia suh buat lauk nih padahal dia x bule mkn seafood… katanya dia nk kuah jer, sotong ayang mkn!!.. hehehe weeeiiii hepi tul dpt melantak sotong ni secara solo… Resipi kat sini n tuan asal nyer resipi oleh Mek Yong Hana… thanks yaaaa… dgn ucapan Selamat Hari Guru…

3 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

wah yg nih pon berkenan nih...kena pi sekodeng sotong plak...

Jiya said...

kak ana ni hantu soton yerkkk!! kat umah banyakkkk soton kerin.. nak ka?? soton yg gantun kat jemuran tuuu. kakakakakakka larikkkk!!

anawahid said...

Aisyah-> skodeng kgn x skodeng ecah, jgn sampai ketumbit mata tu dah la ye.... hehehe

jiya -> mmg hantu sotong jiya oii...sortong kering kat jemuran ngko test dulu yer kalo best bgtauu... wakakaka