Thursday, August 6, 2009

Rojak Buah

Ni sebenarnya wat mlm td, mmg x der kerja2 memanaskan dapur... panaskan dapur je tuk wat air panas... wakakakaka... hb x de kat rumah kerana mlm td dia nyambut Nisfu Syaaban kat surau, balik dh kenyang... tah la camne tah mlm td nk kat kul 12 lebih lapo la pulak!!!... bukak esbok buah2an bnyk lg... So sempena nk merasmikan kuah rojak kacang Mak Bee nih... layan jer la rojak nih.... Terangkat betul kuah rojak ni... mmg sedap tul!!!!... huh... berpeluh2 ngadap rojak buah nih... sedappppp yg amat!!!... nikmatnya dpt mkn rojak kuah kacang nih pastu, perasaan lege pekene rojak nih cam pompuan ngandung la pulak!!!... wakakakaka... Kak Nor!!!... terima kasih duan keladi... terima kasih yg x terhingga ngan kuah rojak n kopok2 tuh... memula tuh blur2 gak apa bende Mak B tuh... lorrrr ghupa2nyer... wakakkakaka... mmg dh lupa kak pasal Mak B tuh... apa2 pon... terima kasih daun keladi, cayang akak!!!...


6 comments:

Helen said...

Yes. Time is money. I am the website owner same as you. My blog: http://careyoualways.blogspot.com.

Nor said...

dah buat ya ana, akak baru plan nak buat arini, g la pasar tani nak cari buah2, hampeh jer. buah duku, rambutan, cempedak dan manggis ada la.. yg lain2 semua nyorok.. ish.. KIV semula la gini :(

Chik Mi said...

Ana meleleh ayeq liuq tengok rojakmu itew...dah lama tak buat kuah rojak ni kena buat jugak la nampaknya bila tgk rojak Ana tu

hana said...

nakkkkkkkkkkk!!! tk bagi aku jojos endasmu ngan senduk!!! wakakakaka... ampunnnnnnnnn! :P

Anawahid said...

Helen-> ooo really... hehehe...

Nor->ahahaha.. sian akak.. 10q kak mmg best mak B tuh, apa rasanya yer kalo buah2an yg akak sebut th kalo wat rojak!!.. heheheh

Chik Mi-> kita lg lama x wat cik mi, rasa2nya last makn masa zaman sek meneangah kot!!!.. huehuehue

Hana-> abis!!!!.. nk jojos!!! jojos!!!... wakakakaka.. x per jojos la aku ada cover insuran!... muhahahha

Mohd Kamal said...

minggu depan kita mula niaga rojak buah...:)