Friday, August 6, 2010

Cabutan Bertuah 5 hari!!!... cepat!!!... cepat!!!!

Mariiii rapat!!!!!... mari rapatttttt!!!!... cepattt!!!!!... cepatttt!!!!... selagi blom terlambat!!!... sempena dgn bakalnya ketibaan bulan ramadhan al mubarak ni, toke kamben si Jiya tu dibawah label syarikatnya Little Colour Shop ada wat kontes tok bulan yg mulia ini... 5 ari je beb!!!... Sempena Ramadhan yang bakal tiba ni... Little Colour Shop nak wat Lucky Draw selama 5 hari saja. Bermula pada 6hb ogos jam 1.00 pagi sehingga 10hb ogos jam 1.00 petang (tamat).

Hanya 4 orang pemenang saja akan dipilih sebab hadiah ada 4 jek.

Setiap sorang akan menerima hadiah berupa "seketol" kartun dak pompan kiut montel chubby molat.... muehehehe!

~~ Syarat2nya mudah sajok:

Linkkan blog ini ke blog korank, boleh pilih samada nak link gambar seperti????? ... aku pilih gambo kamben... ekekekeke...





nk tau selanjutnya.... pi SKODENG sana ye... ekekeke

~~ Entrykan contest ini dan tagkan 3 geng kamceng tak kamceng korank :P

1. Mama Najla - aku rindu die
2. Mamalya - aku suka die
3. Checkmate - aku sayang dia

~~ Tinggalkan link kontes korank kat komen entry ni yer... senang aku nak terjah! (cbox tidak akan dilayan, makcik penin tengok cbox banyak iklan :P)

~~ Siapkan slogan "saya suka kambeng sebab..." <-- nak wat tanak wat pon boleh... Aiman tak kesah (bukan nama sebenar :P) *apa kena mengena slogan kambeng ngan littlecolourshop?? Kikikiki! Hah!!... ni pulak contoh2 adiahnya ye... * huh!!!... harap2 salah satu awek cun tu naik tok aku!... muhahahahaha

* SloGaN saya :- Saya suka kambeng kerana.... walaupon kebanyakkan kambeng kaler itam, hudoh, x encem tetapi kambeng suci dan tetap menawan dimata saya dan walaupon kamben takot air dan bau busyukkk @ hamissss... harga tetap mahal dan sedap dibuat pelbagai jenis lauk... hahaha.. hah! 1 laggggiiiii... dan kambeng jugak lah binatang peliharaan n ternakan Nabi junjungan kita Nabi Muhammad SAW pada zaman beliau... ;)

Contoh hadiah awek cun.... ekekeke

dannnnnnn... kad raya!... wahhhhhh!!!!


3 comments:

Jiya said...

kakakaka.. kemain jek slogan memula tu.. kutuk huduh la hitam la.. x encem la..

apa2 pon.. good luck ya kak! mee racun jan lupa sok. kikikiki

Anawahid said...

hahahaha... biasa beb!!!... ok2... harap2 berjaya!!!.. ;)

Lelord said...

ekekekkeke ko windu aku ek...tgu kepulangan aku ke mesia tanah airku