Thursday, November 25, 2010

Award from L.O.V.E with L.O.V.E

Ehem3... kembali bersiaran... arini takdak siaran masak memasak pasal tuan rumah x masak... tah la tunggu la balik keje nanti, kalo rajin masak la, kalo x, x lah... hehehe... hari ni bersiaran untuk angkut mengangkut awarad... hadoyaiiii... dh lama x mengangkut award... ni lah award pertama setelah pintu gua kembali terbuka setelah lama pergi bertapa... *mahapkan hamba penunggu gua... mahapkan hamba penunggu gua... hehe*... Award dari Amma Love... thanks a lot love pasal bg award kat akak ni... lovely blog ke tuk rumah yg suam2 kuku jek nih... hahaha... hopefully la ye... sori love lambat nk ambil n gantung award pasal tayar basikal pancit, dh tu lak macam2 rosaknya, tu yg kene hantar gi inspection dulu tu... hehehhe... Thank Again love untuk award yg cun ini... thanks love for da award... ;)


3 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Hehehe, rumah akak ni memang lovely lor! Lovely blog with yummy dishes!! :D

Tuan rumah pun lovely...ahakz! :D

Akak, do U still have contact with sunkist79 Ida??? She's missing in action lor...missed her! :(

Anawahid said...

hahahaha... pandai ye love ni... yg tuan rumah lovely tu yg x boleh tahan tu... ekekeke...

ida@sunkist dah lama x pose n3 kat blog ni, tp dekat fb dia ada juga update... hehehe...

hahaha... she's missing in action after she married love... hehehe maybe she's bz with hubby... maybe hehehe... :P

♥LOVE2COOK♥ said...

Owh I see...pls send her my best wishes and regards if U happen to see her kat FB ye kak. ;)