Sunday, February 8, 2009

Mee Goreng

Episod clearing stok dlm esbokkk... ntah apa2 la yg ader dlm esbok nih... akhirnya susut gakss... bekpes mee goreng arini... gereng apa yg ader cincai2 jer... campak2 jer... best gak sesekali mkn mee goreng hehe... lunch seperti biasa ada jemputan kawen lg kat kg hana.. sambil tuh nk siasat sapa x boypren dia.. hehe... bnyak keje yg menanti lg nih... layan gambo jer la..


6 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

sempoi2 tuk kadang lagi sedap,...

hana said...

kahkahkahkah! klu ko terer carik mmg aku tabik spring toing toing! kihkihkih..........

princessharyati said...

ana- tak leh jadi ni mee goreng sedap ala-ala basah gitu..siap ada fish cake n hujung2 tu ada limau kasturi... mak aiii boleh kempunan nak mkn mee ana ni... adik sorg tu buat taik mata lagi tu tak mai sini lagi.. jom kita kejut dia seram dia air satu balji ...kakkaka

anawahid said...

Aishah -> betull... ecahhh... betulll..

Hana -> toing... tiong.. x jumpa tp ghasa pengantin lelaki teww.. kihkihkih

-> yatt.. abisss... mmg bdk jiya tuh tgkh wat taik mata... kikiki

Jiya said...

eeeeeeeeeeee dah basiiiiiiiiiiiiiii!! eeeee... akekekeke

趙又廷Mark said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色