Monday, February 16, 2009

Sambal Kerang Selasih

Dinner mkn lauk nih jer pasal balance kerang yg dh siap kopek masa buat mee kari sabtu aritu masih ader lg dlm esbok.... sama jer dgn sambal kerang biasa tp masukkan daun selasih lebih kurang segenggam kecil... aromanyaa sedappp... lain dr yg lain rasanya pon sedappp... Sambil update sambil tunggu cik abe yg belum blk keje lg hehehe...

8 comments:

inahar ali said...

ni mesti kes kerang gemuk aritu yg belum habis lagi tu kan..kan..kan!!!
nakla jugaaakkk!!

Aishah@Ariffin@Aqil said...

aduii...gemuk2 kerang tu...ape ler sini susoh noi nak dpat...melepas nak wat mee kari spesial...

anawahid said...

inahar ali & Aishah -> hahahaha tau x perrr ye, jgn jeles tgk kerang gemok tuh.... buat2 bersabar ye... kikiki

hana said...

aku pon nak kerang gumuk2 tuh jugakkk!!! huwaaaaaa...

halen said...

ee..sedapnya makan kerang. kami kt cni x ble nak makan benda2 bercengkerang skang ni sbb laut merah ader racun apa ntah. tp last week halen tak tau skali makan udang kt rest kena crt brt. waaaa.. ni duk menderita booo boo lg. nak makan kerangggg...

anawahid said...

hana -> kerang gemukkk wakahkahkah... klako kan ntah la ina oiii, tgh musim agaknyaa...

halen -> kesian ye halen... pencemaran nyer pasal ngko dh x dpt mkn kerang... meh dtg smenanjung... hehe

Jiya said...

pokok apa yg tumbuh atas tu?? akekekeke! larikkk!!

anawahid said...

jiya -> pokok selasih jiya .. hehehe