Sunday, January 18, 2009

Award beserta Tag Kak Ita n Zaliana


Adehhh.. baru nk releks2 dr wat tag dh kene lg... ni la baru sempat buat Apa2 pun mekasih yer kak Ita n Zaliana untuk award tag nih. Tapi cute blogger award ni ada syarat la pulak... huhuhu... sambil nangis buat nih...

Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda - award ni saya terima dari Kak Ita dan Zaliana yg kiut miut iteww...
Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Hobi.. errrr... apa erkkk....
1.Suka membaca - x kira apa2 bacaan xpecially novel cintan cintun, majalah sokkabar apa2 je lah..
2. Suka menonton cerita Tamil - ekeke... yg ni mmg x leh ckp apa dh... 1 hari x tgk cam nk demam jer.. heheh.. x caya try tgk citer tamil.. kalo dh tgk... industan dh x lalu...
3. Suka bercuti - x kira ar dekat ker jauh ker tmpt tuh... janji jalan.. pantang ader public holiday n fulus cukup, mesti jalannnn...
4. Suka tido - hehe ni dh semestinyer kalo nmpk bantal... tp dh x bole nk tido sesangat siang2 hari nih... kalo nkkk... tido terus suka hati nk bngun kul berapa... jgn dh bangun tido balik habis kene kompang nanti...
4. Suka memasak- boleh dikategori suka pasal masa ank dara kira bole masak kalo mak x de... tp malassss jerrr... biasa la nk manja2 ngan mak dulu... tp skunk ni suka sangat bila org mkn hasil air tgn kiter puji n bertambah-tambah mkn...
5. Suka surf tenet - ini lg satu benda yg 1 hari mesti kene buat... kalo x? cam rindu jerrrr... tp dgn syarat semua kerja dh buatttt... nk tido ngan laptop, nk peluk... lantak laaa.. kalo x habisss kene hempuk laptop nih... tp x bole lelama sngt.. bole muntah darah dibuatnyerrr... sakit pale n mata... pasal kat tmpt keje mmg kene hadap.
6. Suka giler ngan orkid - x kira la.. apa sekali jenis orkiddd... mmg suka.
7. Suka buang duit beli kain ela - heheh.. ni 1 lg tabiat kalo pg mana2 tmpt yg ader jual kain ela.. menti sambar w/pon 1 helai... ppssstttt... yg belum berjahit jer nk dkt 7-8 helai... tu thn lepas nyer tuh.
8. Suka ngan barang yg berunsur kayu - ni mmg suka tahap mega nih... sampai semua benda kat umah nih kayu n x de kayu warna cekelat mesti ader... huahuahua... dh terikut perangai hb... x leh tgk kayu yg bole recycle kene bakar... sayyyyyyaaannnggggnyerrrr... kita yg rasa panasssss... hehehe
9. Suka mkn sambal goreng - sukaaaa bangeeettt mkn sambal goreng wong jowo nih sejak kawen ngan wong jowo, kalo dakkk tempe tuh kureenggggg sket.
10. Suka pd kecantikan - x kira apa2 yg cantikkk.... tp kalo nk mencantikkan diri ( bersolek ) mmg berejammm... boleh angin org yg tunggu dibuatnyerrrr... ekekeke

** x mo tag sesapa.. pasal cam ramai jer dh kene... kalo sesapa rajin nk buat.. amik ler la ye..**

3 comments:

zaliana said...

wahh!!!!!!!!syok baca...byk point..kalu jawab periksa dah sah boleh dpt markah penuh nih!!!

Azita said...

setelah diperiksa oleh pemetiksa kira2 yg bertauliah, anda lulus 100%.....!!!!

anawahid said...

Za & Kak Ita -> mau x nyer 100% buat bersungguh- sungguh sambil nangis takut kene gotan..